امامان این امت دوازده نفرند ۳

حیرت علماء اهل سنت در تفسیر این حدیث :

دانشمندان مکتب خلفاء دربیان مقصود از(امامان دوازده گانه)که در این روایات امده است،دچار حیرت و زحمت و تکثر عقاید گردیده اند .

ابن عربی در شرح سنن ترمذی آورده است : ما امیران پس از رسول (ص) را برشمردیم : ابوبکر ، عمر ، عثمان ، علی ، حسن ، معاویه ، یزید ، معاویه بن یزید ، مروان ، عبدالملک مروان ، ولید ، سلیمان ، عمربن عبدالعزیز ، یزید بن عبدلملک ، مروان بن محمد بن مروان ، سفاح و ... (تا اینکه شمارگان آنها به بیست و هفت نفر تا عصر خود ابن عربی - عصر عباسی -  می رسد .) اگر از مجموع آنها دوازده نفر را به صورت ظاهر شمارش کنیم ، آخرین آنها سلیمان بن عبدالملک است و اگر به معنای واقعی خلیفه نظر داشته باشیم ، تنها پنج نفر برای ما باقی می ماند : خلفای چهار گانه و عمربن عبدالعزیز ؛ بنابراین من معنایی برای این حدیث نمی یابم . قاضی عیاش اما در جواب این سخن می گوید : این اعتراضی نادرست است زیرا پیامبر (ص) نفرموده اند تنها دوازده نفر به ولایت می رسند و این مطلب از اضافه شدن بر تعداد آنها منع نمی نماید (شرح نووی بر صحیح مسلم و فتح الباری) ؛ و سیوطی در تاریخ الخلفاء می گوید : مراد  حدیث ، دوازده نفر خلیفه در طول تاریخ اسلام است که برحق باشند و الزامی به پی درپی بودن خلافت ایشان نیست و در فتح الباری اضافه می کند : یقینا از این تعداد خلفای چهارگانه درگذشته اند و بقیه نیز می بایست تا پیش از وقوع قیامت به خلافت برسند .از قول ابن جوزی نیز در تاریخ الخلفاء آمده است : مراد از فتنه و آشوب پیش از قیامت در حدیث فتنه هایی مانند خروج دجال و بعد از آن می باشد .

 البته سیوطی در الصواعق المحرقه و تاریخ الخلفاء به این نتیجه می رسد : از این دوازده نفر خلفای چهارگانه ، حسن ، معاویه ، عبدا... بن زبیر و عمربن عبدالعزیز ، این هشت تن روی کار آمده اند  و احتمال اینکه مهدی و طاهر عباسی را به آنان به جهت پارسایی و عدالت خواهی ایشان اضافه کنیم وجود دارد که جمع آنها به ده تن می رسد و باز دو نفر باقی می ماند که مورد انتظارند و یکی از آنها (( مهدی )) آل محمد (ص) از اهل البیت خواهد بود . ( بنابراین در مکتب خلفاء دو امام منتظر خواهد بود که یکی از آنان مهدی (عج) می باشد در حالی که پیروان مکتب اهل بیت (ع) یک امام منتظر دارند .)

                           ادامه دارد.............

پیشگیری

هوالشافی

پس از آشنایی با نوع طبع و خلط غالب در خون خود و روش های اصلاح آن ، از این جلسه به پیشگیری و آشنایی با انواع مواد غذایی و خصوصیات آنها میپردازیم.

پیشگیری بهتر از درمان است!

پیشگیری فوق العاده ساده تر از درمان است و نیاز به هزینه های آنچنانی ندارد ، بر عکس درمان که معمولا مستلزم هزینه های گزافی است و نهایتا ممکن است به درمان قطعی نیز منجر به مرگ بیمار شود .

یکی از ساده ترین و بهترین راه های پیشگیری از بیمار شدن ، رعایت بهداشت و نظافت و نیز شناخت بدن و نوع مزاج خود و مصرف غذاهای مناسب است. هر شخصی در ابتدا باید طبع اصلی و اکتسابی خود را بشناسد و پس از آن غذای مناسب طبع خود را فراهم آورد و بطور صحیح از آن استفاده کند. یکی از اصول پیشگیری ها عدم استفاده از هر نوع غذا در هنگام کسالت و بی اشتهایی است. برای پیشگیری از بیماری ها، اولین لقمه یا قاشق غذایی که در دهان خود میگذارید اگر احساس بیمزگی یا احساس بدی نمودید فوراً آن را دور بریزید و تا پیدا کردن اشتها هیچ نوع غذایی را میل نکنید؛ زیرا سلامتی شما در گرو همین امر است، در غیر اینصورت بعد از زمان کوتاهی ناراحتی های جسمی و پس از آن ناراحتی های روحی به سراغ شما خواهد آمد. هر فردی ساختار و خصوصیات بدن خود را بهتر از هر پزشکی میداند و همچنین میداند که به چه چیزهایی حساسیت دارد و چه نوع غذاهایی با بدن او سازگار نیست. سالم بودن و با نشاط و سلامت زیستن هدیه ای است از جانب خداوند که باید آن را قدر بدانیم و سعی کنیم با اسیر نشدن در بند هوی و هوس و برده شکم نشدن خود را به هلاکت نیندازیم.

پیامبر گرامی اسلام (ص)  در این خصوص فرموده اند : معده خانه همه بیماری هاست و امساک و کم خوری در راس همه داروهاست.

توصیه های بهداشتی جهت افزایش سلامتی ۱

*ماده اولیه کالباس* از سویاست که سودازا و مضر است و موجب کم حافظگی می شود.

بنابر شواهد عینی زایدات گوشت و گوشت های غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس و

کالباس استفاده می شود ، قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است (زیر دندان

خود حس کرده اید؟)

*گوشت گاو به گفته بو علی سینا* عامل 16 بیماری مهلک می باشد که اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا و سومی آن بواسیر می باشد. جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است. *گوشت مرغ و ماهی پرورشی* با هورمون ها هستند که عوارض متعدد به بار می آورند .

در *شیر پاستوریزه** *فقط 2% چربی حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده

نگهدارنده بنزوات سدیم زده می شود که خطرناک و سرطان زا است؟ در* شیر استرلیزه

*که امکان نگهداری 6 ماه در خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است؟

در *ماکارانی 20% کنوتن صنعتی *استفاده می شود که سرطان زا است و در بسیاری ازکارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارانی استفاده می شود و ماکارانی

یبوست زاست؟

*سس مایونز *به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد

معرفی می شود. سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است

که سرطان زا هستند. سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت

است. 

                                                                              ادامه دارد.....