تبریک

روز محشر وقت پرسیدن ز من 

رب جلی گفت تو غرق گناهی؟ 

گفتمش یا رب بلی  

گفت پس چرا آتش نمی گیرد جسم وتنت  

گفتمش چون حک نمودم روی قلبم یا علی  

 

میلاد سراسر نور شاهکار خلقت ولی الله المطلق . امیر عوالم .اسدالله الغالب . مولانا علی بن ابیطالب (ع) بر شما و خانواده محترمتان مبارک.

گوجه سبز

خواص پزشکی گوجه سبز

گوجه سبز به میوه درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNS از خانواده ی ROSE هستند، اطلاق می شود. بر پایه ی نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. این میوه به سرعت می رسد و مدت نگهداری آن در یخچال 4 روز است.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود، از این رو می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند.

مطالعات نشان می دهد که این میوه می تواند در درمان تومورها نیز موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک ( ویتامین
C)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود.

این میوه چون حاوی برخی ویتامین ها و نیز پیش ساز ویتامین
A است، برای کمک به درمان شب کوری و نیز رشد بدن (در صورت مصرف تمام مواد غذایی دیگری که مورد نیاز کودکان هستند) مفید است. گوجه سبز مملو از ویتامین هایB وC بوده و به همین جهت برای آرامش اعصاب نیز مفید شناخته شده البته مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندان های مصرف کننده ایجاد می کند. به علاوه هر صد گرم گوجه سبز 30 کیلوکالری انرژی دارد.

همچنین گوجه سبز نرم یا همان آلو نیز برای درمان بسیاری از مشکلات گوارشی از جمله یبوست نیز به کار می رود.

پژوهشگران معتقدند که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگ های درختش در سرکه می تواند در درمان کرم های حلقوی موثر باشد. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی روده ای است.
مراقب باشید
این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازد.

بیماری حصبه نوعی عفونت باکتریایی دستگاه گوارش ناشی از مصرف آب و مواد غذایی آلوده است که می تواند افراد بی‌احتیاط را در کلیه ی سنین مبتلا کند، اما شدت این بیماری در کودکان و افراد بالای 60 سال بیشتر است و عوارضی از قبیل کاهش شدید آب و املاح بدن، سوراخ شدن روده ها، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت استخوان و زردی را ایجاد می کند.


عموماً کودکان با دیدن این گونه میوه ها بر روی چرخ دستی ها که ظاهری تمیز و خیس دارند، به گمان اینکه این خوراکی ها توسط فروشنده تمیز شده اند آنها را خریده و بلافاصله با پاشیدن مقداری نمک آن را را میل می کنند. در حالی که این خوراکی ها اصولاً شسته و ضد عفونی نشده اند و آبی که بر روی آنها پاشیده می شود صرفاً برای تازه و خوش منظره نگه داشتن آن هاست.

عده ای نیز به گوجه سبز علاقه وافری دارند و نه تنها تمایل دارند که آن را به صورت خام و همانند سایر میوه ها مصرف کنند و در سبد میوه خود قرار دهند بلکه با گوجه سبز غذاهای متعددی نیز پخت می کنند. از جمله غذاهایی که می توان در آن از گوجه سبز استفاده کرد انواع آش ها و خورش هایی مثل خورش گوجه است. همچنین از این میوه می توان به عنوان طعم دهنده و ترش مزه کردن غذاها و جایگزین نمک استفاده کرد. قرار دادن چند عدد گوجه سبز در خورشت هایی مثل بادمجان و مرغ طعم دلنشین تری به این غذاها می دهد.

حتی می توان گوجه سبزهایی که مدتی مانده و نرم و یا شل شده را به عنوان آلو در خورشت آلو استفاده کرد.

آیا طبع خود را درست تشخیص داده اید؟

برای یافتن سلامتی کامل روحی وجسمی اول خلط غالب در خونتان را شناسایی کنید و بعد به اصلاح آن بپردازید!

این جلسه : شناخت خلط سودا

اگر از بحث گذشته به این نتیجه رسیده اید که سودایی مزاج هستید باید عمده ی خصوصیات زیر در شما وجود داشته باشد:

علایم غلبه خلط سودا : شیوع سنی 40تا60 سالگی – سیاهی و غلظت خون –تیرگی پوست بدن – پوست سرد و خشک – دمل های چرکی – خال سیاه و لک های تیره (بهق) – اگزما و خشکی پوست در این ها شایع است – حساسیت های پوستی اگزماتیک دارند – سرعت زیاد نمو مو – سفید شدن زود رس موها – بدن پشمالو دارند ( یعنی هایپرتریکوز دارند) – زبان بدون علامت و گاهی تیره – بزاق معمولی – دهان شور یا بیمزه (صبحگاهی) – اشتهای کاذب – سیری زود رس – حساس به خوردن مواد خشک اعم از گرم و خشک یا سرد و خشک هستند – بدلیل خشکی مزاج امکان داشتن یبوست زیاد است خصوصا از نوع کولیت یا IBS – سوزش دهانه ی معده – دیر به دیر بیمار شدن – رنگ ادرار عادی و گاهی تیره – لاغری قفسه سینه و عضلات کوچک – اسپاسم های عضلانی – درد سیاتیک – بیخوابی – رویای سیاهی و دیدن پرتگاه در خواب – خواب معمولی ولی آشفته توام با کابوس – دیدن خوابهای ترسناک و کابوس مانند و حاکی از افسردگی – احساس گزگزشدن بدن( علت بیش از دو سوم موارد پارستزی ها به فزونی خلط سودا مربوط است) – هراس – دودلی و ترس از مرگ – بیحصولگی و افسردگی  - اندیشه های بد( شکاکیت و پارانوئید و وسواس)- مغرور و کله شق – عصبی و درون گرا – فکر و خیال فراوان – وسواس زیاد – غصه و خودخوری – زود رنجی – بیزاری از سر و صدا – اضطراب – خفگی – بی قراری – مردم گریزی – گوشه گیری و تنهایی – ترسو – علاقه به کارهای ظریف و هنری دارند – روحیات مردانه دارند – در محیط کار جدی هستند – معتقد به برنامه ریزی در همه کارها هستند – علاقه زیادی به مطرح شدن در رسانه های عمومی و غیره دارند – کمتر شوخی میکنند – قهرهای طولانی مدت می نمایند – کینه ای هستند – خود را از همه کس بالاتر می دانند – تافته جدا بافته هستند – علاقه به کشیدن سیگار دارند – کم حوصله هستند – کم ظرفیت هستند – میل جنسی زیاد و توان کم دارند.

اگر میبینید برخی از خصوصیات سودایی ها را دارید و بعضی را ندارید، علت آن است که خلط های دیگر در خون شما باعث تغییر رفتار یا تغییر علامت در شما شده است. ممکن است که یک خلط حتی باعث تغییر مزاج برخی از اندام های شما شده باشد که در آن واحد به اندام های دیگر بدنتان هیچ کاری نداشته باشد.

برای اصلاح طبع شما(سودایی مزاج ها) راههای ساده ای وجود دارد که در هفته بعد بر روی سایت قرار خواهد گرفت.