توصیه های بهداشتی جهت افزایش سلامتی ۱

*ماده اولیه کالباس* از سویاست که سودازا و مضر است و موجب کم حافظگی می شود.

بنابر شواهد عینی زایدات گوشت و گوشت های غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس و

کالباس استفاده می شود ، قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است (زیر دندان

خود حس کرده اید؟)

*گوشت گاو به گفته بو علی سینا* عامل 16 بیماری مهلک می باشد که اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا و سومی آن بواسیر می باشد. جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است. *گوشت مرغ و ماهی پرورشی* با هورمون ها هستند که عوارض متعدد به بار می آورند .

در *شیر پاستوریزه** *فقط 2% چربی حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده

نگهدارنده بنزوات سدیم زده می شود که خطرناک و سرطان زا است؟ در* شیر استرلیزه

*که امکان نگهداری 6 ماه در خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است؟

در *ماکارانی 20% کنوتن صنعتی *استفاده می شود که سرطان زا است و در بسیاری ازکارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارانی استفاده می شود و ماکارانی

یبوست زاست؟

*سس مایونز *به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد

معرفی می شود. سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است

که سرطان زا هستند. سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت

است. 

                                                                              ادامه دارد.....

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد