*ماده اولیه کالباس* از سویاست که سودازا و مضر است و موجب کم حافظگی می شود.
بنابر شواهد عینی زایدات گوشت و گوشت های غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس و
کالباس استفاده می شود ، قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است (زیر دندان
خود حس کرده اید؟)
*گوشت گاو به گفته بو علی سینا* عامل 16 بیماری مهلک می باشد که اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا و سومی آن بواسیر می باشد. جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است. *گوشت مرغ و ماهی پرورشی* با هورمون ها هستند که عوارض متعدد به بار می آورند .
در *شیر پاستوریزه** *فقط 2% چربی حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده
نگهدارنده بنزوات سدیم زده می شود که خطرناک و سرطان زا است؟ در* شیر استرلیزه
*که امکان نگهداری 6 ماه در خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است؟
در *ماکارانی 20% کنوتن صنعتی *استفاده می شود که سرطان زا است و در بسیاری ازکارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارانی استفاده می شود و ماکارانی
یبوست زاست؟
*سس مایونز *به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد
معرفی می شود. سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است
که سرطان زا هستند. سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت
است.
ادامه دارد.....