شکر دشمن شماره یک (۳)

۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است .

     چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است

     و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست . از این رو سلولها مجبور هستند

برای شکستن ملکولهای

     شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند .

    

هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و

     در فرایند هضم شکر مصرف می شود . در نهایت استخوانها بعد از چند

سال پوک می شوند.

     دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است . کلسیم از دندانها استخراج

شده و دندان به مرور

     پوسیده و خراب می شود . مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه

     کیک و شیرینی باشد .

     ۲۷-شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.

     ۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه

مصرف شکر هستند .

     ۲۹-شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.

     ۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به

جذب آنها نخواهد بود .                                       31-آلرژی

به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است .

     ۳۲-ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است .

     ۳۳-آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید .

     ۳۴-بزرگترین خطری شکر این است که ساختمان DNA را می شکند

     و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند .

     ۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است .

     ۳۶-شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند .

     ۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند

     به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند .

     ۳۸-شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود .

     ۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند .

                                                  ادامه دارد...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد