۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است .
چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است
و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست . از این رو سلولها مجبور هستند
برای شکستن ملکولهای
شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند .
هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و
در فرایند هضم شکر مصرف می شود . در نهایت استخوانها بعد از چند
سال پوک می شوند.
دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است . کلسیم از دندانها استخراج
شده و دندان به مرور
پوسیده و خراب می شود . مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه
کیک و شیرینی باشد .
۲۷-شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.
۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه
مصرف شکر هستند .
۲۹-شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به
جذب آنها نخواهد بود . 31-آلرژی
به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است .
۳۲-ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است .
۳۳-آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید .
۳۴-بزرگترین خطری شکر این است که ساختمان DNA را می شکند
و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند .
۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است .
۳۶-شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند .
۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند
به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند .
۳۸-شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود .
۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند .
ادامه دارد...