اعجاز علمی قرآن ۳

جایگاه ستارگان در آسمان

خداوند در آیه ی 75 سوره ی واقعه می فرمایند: "قسم یاد میکنم به جایگاه ستارگان" و همچنین در آیه ی 1 سوره ی نجم می فرمایند: "سوگند به ستارگان آن گاه که در افق فرو شوند".

حضرت سبحان در این آیات و آیات مشابه در قرآن کریم به ستارگان و جایگاه ایشان قسم یاد کرده است. از آنجا که هیچ وقت از اجسام بی اهمیت و غیر ثابت برای قسم خوردن یاد نمی کنیم، میتوان اثبات کرد که جایگاه ستارگان در آسمان ثابت است و یا به بیان دیگر ستارگان از جای خود حرکت نمی کنند و این زمین است که بدور خورشید می چرخد و باعث جابجایی ستارگان و یا صور فلکی در چشمان ما می شود.

نشانه هایی دیگر در تایید مبحث بالا آیات 7 سوره ی نحل و 97 سوره ی انعام می باشد. در هر دو این آیات خداوند ستارگان را راهنمای انسان در تاریکی ها معرفی کرده است.

آیا می توان جسمی که خود متحرک و متغیر است را بعنوان یک نشانه و راهنما برای راه گم کردگان در تاریکی دانست؟       

 هرگز چنین نیست و خداوند بدان دلیل ستارگان را بعنوان راهنما و نشانه درآسمان قرار داده است که آنها ثابت و غیر متحرک هستند.

آیا عجیب نیست که گالیله بخاطر بیان همین فرض راجع به ثبوت مکان ستارگان در آسمان  حدود 10 قرن پس از نزول قرآن در کلیسا محاکمه شده است؟ این شاید بدلیل مهجور ماندن قرآن در بین ما انسانهاست....

"افلا تعقلون..."               "افلا یتدبرون....."                   "افلاتتفکرون...."

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد